Lokomotiefje

Lokomotiefje is een gemengd kinderkoor waar je op een leuke manier kan (leren) zingen. Kan je geen noten lezen? Dat is geen probleem! Iedereen is van harte welkom. Vanaf het tweede leerjaar van de basisschool kan je bij ons terecht.

In het kinderkoor zingen we heel veel verschillende liedjes. Een aantal voorbeelden van ons repertoire van het vorig koorjaar zijn: Spetter pieter pater van Herman van Veen, Porselein van Like Me, …
Heb je een liedje dat je eens heel graag zou willen zingen? Dan kan je dat altijd aan dirigente Charlotte vragen.

Optredens doen we meestal samen met het jongerenkoor Lokomotion en het volwassenenkoor Lokomotief. Af en toe doen we ook eens een solo-optreden. Zo hebben we al eens in woonzorgcentra opgetreden en bij Circus Ronaldo.

Kriebelt het om de zanger of zangeres in je naar boven te halen? Zing je graag in groep? Dan is Lokomotiefje het juiste koor voor jou.

Hopelijk tot snel!

Praktische informatie

  • We repeteren wekelijks op zondagochtend van 11:00 tot 12:00 in Buurthuis De Hanekap te Lutlommel (Hanekapstraat 12 in Lommel).
  • De ouders worden toegevoegd aan een WhatsApp-groepje, op die manier blijven ze gemakkelijk en snel op de hoogte van de koorplanning.
  • Wie aansluit bij het koor, betaalt jaarlijks € 20 lidgeld. Daarmee ben je automatisch aangesloten bij Koor en Stem en ben je verzekerd tijdens optredens en de repetities.

Ons contacteren kan altijd via onze contact-pagina.